Wat doen we

kinderyoga

In een kinderyogales vertrekken we meestal vanuit een verhaal. We gaan bijvoorbeeld op avontuur in de jungle, vliegen naar de maan, brengen een bezoek aan het circus of de boerderij… Zo worden yogadieren uitgebeeld en afgewisseld met andere houdingen, massage, ademhalingsoefeningen, spel, zang, dans, tekenen, duo- en groepsoefeningen. Om tot slot lekker te ontspannen!

tieneryoga

In een tieneryogales leren we luisteren naar ons lichaam. De tieners leren wat nodig is om los te laten, te ontladen en te relaxen. We werken aan een goede gronding en zoeken evenwicht en balans. We blijven al langer in een yogahouding en af en toe vertelt de yogajuf ook waar deze goed voor is. Inspannende en ontspannende oefeningen wisselen elkaar ook hier af. We doen ook partner- en groepsoefeningen om beter te leren samenwerken. We masseren en komen tot rust bij een meditatieverhaal. Tieners ervaren wat zij nodig hebben om sterker en positiever in het leven te staan. Maar bovenal blijft tieneryogales leuk en pure fun! Kom het gewoon eens uitproberen.

(groot)ouder- en kindyoga

Zin om een fijn moment met je kind(eren) of kleinkind(eren) te beleven? Een leuke, rustige én beweeglijke pauze in je dagelijkse leven? We trainen ons lichaam op een speelse manier om het soepel en fit te houden. We doen relaxatieoefeningen, we leren massagespelletjes die innerlijke rust en vertrouwen geven en die je ook thuis kan toepassen... Even “quality-time” voor jou en je kind(eren) of kleinkind(eren). Zo groeit er een fijne vertrouwensband tussen jullie.

yoga op school

Om de groepsband te versterken met onderlinge massage en duo-houdingen of eerder sportief op een sportdag, in een thema binnen de lessen muzische vorming, tijdens de middagpauze om de speelplaatsdruk even weg te nemen, na de schooldag als ontspannende “nabewaking”… Zoveel mogelijkheden om yoga op school in te plannen. Heb je een idee of vraag, contacteer mij en we werken samen een voorstel uit.